Kontakt

Administratorem podanych przez Ciebie w formularzu kontaktowym danych osobowych będzie CLASSEQ POLSKA Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO w związku z wysłaniem przez Ciebie zapytania przez formularz kontaktowy - w celu nawiązania kontaktu z Administratorem, a także prowadzeniem korespondencji dotyczącej jego firmy i oferowanych przez niego za pośrednictwem strony http://barmaker.pl produktów i usług. Dane będą przechowywane w bazie Administratora przez czas prowadzenia korespondencji pomiędzy Stronami. Będziesz mieć prawo do żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych oraz do ich sprostowania, usunięcia, uzupełnienia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych – na zasadach określonych w art. 16 – 21 RODO. Jeżeli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z przepisami prawa, będziesz mógł wnieść skargę do organu nadzorczego. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne, aby skontaktować się z nami. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Regulaminie oraz Polityce prywatności.

Barmaker

+

Szkolenia managerskie

Manager

Niewątpliwym atutem managera jest jego przeszłość zawodowa obsadzona w podstawach stanowisk mu podległych. Były barman, barista najlepiej zrozumie koleżanki i kolegów po fachu. On już wie, gdzie szukać sedna problemów i jak odnaleźć rozwiązania.

Zastanów się jednak, czy naprawdę to wystarczy? Czy ów człowiek jest w stanie zapewnić sukces?

Nie każdy jednak barman czy barista powinien zostać kierownikiem lokalu. Jak wiesz ma to związek z charakterem danej osoby.

Zatem – kto będzie się nadawał?

* osoba przejawiająca wysokie zdolności interpersonalne
* charyzmatyczna
* zdyscyplinowana (dostrzeżesz to w rytmie codziennych obowiązków)
* pozytywnie zakręcona
* szukająca nowych możliwości

Wymieniłem kilka z pośród kilkudziesięciu istotnych symptomów osoby wartej stanowiska managera.
Czy to już wystarczy?

Niestety nie.

CELUJ dobrze

Źle wyznaczony cel sprzedażowy może zniechęcić nawet największych entuzjastów. Chcąc osiągnąć więcej w gastronomii – musisz właściwie i klarownie budować krótkookresowy plan obrotu. Jak to zrobić aby odnieść sukces i zwiększać zyskowność? Nauczymy cię. Zapisz się na TARGET MANAGER SYMPOSIUM. Napisz. Poinformujemy o terminie.

metoda KIJA
i MARCHEWKI

nie zdaje egzaminu jako sposób pobudzania do zwiększonej efektywności. Wiem dlaczego tak jest. Techniki motywowania pracowników zmieniły się o 180 stopni. Zainteresowany? Zapisz się na TARGET MANAGER SYMPOSIUM. Wyślij zgłoszenie.

Szkolenia
tam gdzie
chcesz

Szkolenia są formą przekazu werbalnego. Nie musisz być tam gdzie wykładowca. Barmaker uruchomił cykle szkoleń dostępnych w Live Stremingu. W trakcie trwania wykładu możesz zadawać pytania lub prosić o dokładniejsze wyjaśnienie.

Dowiedz się więcej

Twardy Orzech.
Jak wybrać pracownika.

Jeśli sądzisz, że najtrudniejsze już za tobą to zobacz teraz! To jakich pracowników wybierzesz przesądzi o sukcesie lub porażce. Podsunę cię kilka rad.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Znajdź swojego dealera

Nie znalazłeś Twojego dealera?
do naszej bazy!

kliknij na mapę w swój region
i wybierz swojego dealera

Nie znalazłeś Twojego dealera?
do naszej bazy!

AM ART HOTELOWE WYPOSAŻENIE

Oława

Art Gastro

Łomianki

Art System

Wrocław

Palarnia Kawy Asteria

Łódź

A-Z Gastro

Opole

BEMAR PHU

Grudziądz

Testowa Sp. z o.o.

000 000 000 test@test.pl

ELEKTRO-SERWIS PSA

Zawada k/Opola

El Quchnia

Imperium Logistyk

Rzgów

FESTA TECH

Sosnowiec

FIDO GAST

Krosno

Gastima

Słupsk

GASTRO - TARNIOWY

Szczecin

Gastrotechnika

Kłodzko

GASTRO-BOX

Warszawa

Gastro Centrum

Gastro Centrum

GASTRO CONSULTING

Wrocław

GASTRO MANIAK

Poznań

GASTROMATIC

Kutno

GASTRO PLUS

Jelenia Góra

GASTRO - POL

Głogów

GASTRO POLBERG

Warszawa

GASTRO PRESTIGE GROUP

Nowy Sącz

Gastro System

Bydgoszcz

Gastro Tech

Gastro Tech

GASTRO TECHNIKA

Gniezno

GASTROTRIP

Szczecin

Hard Beans Coffee Roaster Sp. z o.o.

Hard Beans

IGLOMIREX

Katowice

IGUANA GASTRO

Kraków

IGUANA GASTRO

Nowy Sącz

INVEST GASTRO

Nowy Targ

Klimat

Kalisz

KOTBERT - Robert Kotłowski

Lublin

LORIEN GROUP

Poznań

Marathon

Poznań

GASTRO-MARINEX

Jelenia Góra

Maximus Wyposażenie Gastronomii

Gdańsk

Mig

Mig Ełk

MR Gastro Stal

Poznań

MULTI FRIGO

Lublin

Pana Gastro

Poznań

Polo Gastro

Żórwina

Prim Gastro Professional

Zakopane

PROWNES

Opole

RESTAURATOR

Kielce

Senso-Gastro

Wrocław

SM GASTRO

Sobótka

SUMA Sp. z o.o. Sp.K.

Koszalin

GASTRO - TARNIOWY

Szczecin

TEGA Profesjonalne urządzenia gastronomiczne

Wrocław

ULM-NEU-ULM Urządzenia dla Gastronomii

Zielona Góra

UNIgastro

Wrocław