Kontakt

Administratorem podanych przez Ciebie w formularzu kontaktowym danych osobowych będzie CLASSEQ POLSKA Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO w związku z wysłaniem przez Ciebie zapytania przez formularz kontaktowy - w celu nawiązania kontaktu z Administratorem, a także prowadzeniem korespondencji dotyczącej jego firmy i oferowanych przez niego za pośrednictwem strony http://barmaker.pl produktów i usług. Dane będą przechowywane w bazie Administratora przez czas prowadzenia korespondencji pomiędzy Stronami. Będziesz mieć prawo do żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych oraz do ich sprostowania, usunięcia, uzupełnienia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych – na zasadach określonych w art. 16 – 21 RODO. Jeżeli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z przepisami prawa, będziesz mógł wnieść skargę do organu nadzorczego. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne, aby skontaktować się z nami. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Regulaminie oraz Polityce prywatności.

Barmaker

+

Kawiarnia

Czego oczekuje klient?

1. Wystroju sprzyjającego odprężeniu i swobodzie,
2. Niezobowiązujące menu. Posiłek i napoje powinny być świeże, naturalne, w miarę szybko dostępne.

Skupmy się na napojach. Listę sprzętową ułożysz korzystając z „Kreatora Baru”(górne menu). Uzyskasz szkic zakupowy.
Zwróć uwagę na aspekt kilku powiązanych ze sobą elementów wyposażenia:
Blender + Kostkarka + Źródło wody. To trzy maszyny których praca jest od siebie całkowicie lub częściowo zależna.

Bez lodu nie zrobisz smoothies, szejków, lemoniad, herbat mrożonych, kaw mrożonych i wielu innych. To jaką kostkarkę wybierzesz – zaważy na całym obrocie.

Uwaga! Obliczając potrzebę lodu zwróć uwagę, że potrzebujesz na porcję od 80 do nawet 150 gram lodu. Różnice związane są z rodzajem napoju.

Uwaga! Rozpatrując wydajność kostkarki miej na uwadze, że dobową wydajność należy podzielić na 24 godziny aby uzyskać twardy fakt dostępności lodu na godzinę.

Czy ta ilość ci wystarczy?

Blender do zadań specjalnych

Duża moc, wydajność i wytrzymałość. Z założenia przygotowany do blenderowania lodu, mrożonek, ziaren, warzyw i owoców włóknistych.
Sprawdź w „Sklepie Producentów”.

MIXTEC model SJ-9667

15 sekund

Własnie tyle trwa przygotowanie smoothiesa, szejka, mrożonej lemoniady / herbaty czy pysznego deseru jogurtowego.

Czy wiesz, że dostaniesz receptury i szkolenie? To już przesądzone. Będziesz to miał.

Techno
logiczny

Zaplanuj z nami technologię kawiarni zawierającą okno /TAKE AWAY/ przy barze. Łatwo pogodzisz produkcję i sprzedaż wewnątrz z obsługą zewnętrzną. Pochyli się nad tym kilku doskonałych baristów, barmanów i technologów. Nie płać za to!

Dowiedz się więcej

Źródło Wody
i Lemoniady

To typowy „Must Have” dla gastronoma. Urządzenie Eauvation jest źródłem doskonałej wody. To jedno z kilku przeznaczeń. Mnogość smaków rześkich lemoniad, radlerów i spritzerów również jest w zasięgu ręki.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Znajdź swojego dealera

Nie znalazłeś Twojego dealera?
do naszej bazy!

kliknij na mapę w swój region
i wybierz swojego dealera

Nie znalazłeś Twojego dealera?
do naszej bazy!

AM ART HOTELOWE WYPOSAŻENIE

Oława

Art Gastro

Łomianki

Art System

Wrocław

Palarnia Kawy Asteria

Łódź

A-Z Gastro

Opole

BEMAR PHU

Grudziądz

Testowa Sp. z o.o.

000 000 000 test@test.pl

ELEKTRO-SERWIS PSA

Zawada k/Opola

El Quchnia

Imperium Logistyk

Rzgów

FESTA TECH

Sosnowiec

FIDO GAST

Krosno

Gastima

Słupsk

GASTRO - TARNIOWY

Szczecin

Gastrotechnika

Kłodzko

GASTRO-BOX

Warszawa

Gastro Centrum

Gastro Centrum

GASTRO CONSULTING

Wrocław

GASTRO MANIAK

Poznań

GASTROMATIC

Kutno

GASTRO PLUS

Jelenia Góra

GASTRO - POL

Głogów

GASTRO POLBERG

Warszawa

GASTRO PRESTIGE GROUP

Nowy Sącz

Gastro System

Bydgoszcz

Gastro Tech

Gastro Tech

GASTRO TECHNIKA

Gniezno

GASTROTRIP

Szczecin

Hard Beans Coffee Roaster Sp. z o.o.

Hard Beans

IGLOMIREX

Katowice

IGUANA GASTRO

Kraków

IGUANA GASTRO

Nowy Sącz

INVEST GASTRO

Nowy Targ

Klimat

Kalisz

KOTBERT - Robert Kotłowski

Lublin

LORIEN GROUP

Poznań

Marathon

Poznań

GASTRO-MARINEX

Jelenia Góra

Maximus Wyposażenie Gastronomii

Gdańsk

Mig

Mig Ełk

MR Gastro Stal

Poznań

MULTI FRIGO

Lublin

Pana Gastro

Poznań

Polo Gastro

Żórwina

Prim Gastro Professional

Zakopane

PROWNES

Opole

RESTAURATOR

Kielce

Senso-Gastro

Wrocław

SM GASTRO

Sobótka

SUMA Sp. z o.o. Sp.K.

Koszalin

GASTRO - TARNIOWY

Szczecin

TEGA Profesjonalne urządzenia gastronomiczne

Wrocław

ULM-NEU-ULM Urządzenia dla Gastronomii

Zielona Góra

UNIgastro

Wrocław