Czy masz ukończone 18 lat?

Kontakt

Administratorem podanych przez Ciebie w formularzu kontaktowym danych osobowych będzie CLASSEQ POLSKA Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO w związku z wysłaniem przez Ciebie zapytania przez formularz kontaktowy - w celu nawiązania kontaktu z Administratorem, a także prowadzeniem korespondencji dotyczącej jego firmy i oferowanych przez niego za pośrednictwem strony http://barmaker.pl produktów i usług. Dane będą przechowywane w bazie Administratora przez czas prowadzenia korespondencji pomiędzy Stronami. Będziesz mieć prawo do żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych oraz do ich sprostowania, usunięcia, uzupełnienia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych – na zasadach określonych w art. 16 – 21 RODO. Jeżeli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z przepisami prawa, będziesz mógł wnieść skargę do organu nadzorczego. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne, aby skontaktować się z nami. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajdziesz w Regulaminie oraz Polityce prywatności.

Barmaker

+

Analiza przestrzeni na bar

Właściwe planowanie

Aby wyeliminować bylejakość i przypadkowość z naszego biznes planu powinniśmy we właściwy sposób pokierować naszymi działaniami.
W przypadku tworzenia ogromne znaczenie ma analiza przestrzeni pod lokal. Zarówno rozplanowania wewnątrz, jak i infrastruktury / sąsiedztwa na zewnątrz.
Zakładam, że miejsce ma wszystkie znamiona sprzyjające temu aby mógł powstać gastronomiczny przyczółek.
Zatem proponuję aby zacząć od podstaw i poddać analizie zewnętrzne aspekty wpływające na powodzenie biznesu.

Zastanów się:

1. Jak wiele osób przechodzi obok twojej witryny?
2. W jakim wieku są to ludzie?
3. Godziny największego i najniższego ruchu?
4. Co mają do zaoferowania inne miejsca w tej lokalizacji?

Jeśli już zgromadziłeś odpowiedzi – możesz przystąpić do konfrontacji pierwotnego zamierzenia z realiami. Sam zauważysz, że część elementów będzie się wzajemnie wykluczała.

Konsultacje barowe

stanowią element usługi / BARMAKER ANALYTIC /. Będziesz potrzebował pomocnej dłoni przy planowaniu. Wesprzemy podsuwając pomysły i rozwiązania. Tworzenie baru jest złożonym procesem. Znamy wiele dróg prowadzących do sukcesu.

NAPISZ >

Szkic biznesowy

Nie porywaj się z motyką na słońce. Musisz wiedzieć co należy uwzględnić w planowaniu biznesowym. Pomożemy znaleźć złoty środek. Dokładną listę warunków uzyskasz kontaktując się z analitykiem.

Napisz do nas.

Projekt techno
logiczny

Technolodzy BARMAKER przygotują projekt w oparciu o analizę i zaproponowane przez konsultanta barowego wytyczne.

Dowiedz się więcej

Konsultacja z
architektem

Przeprowadź wstępną rozmowę i napisz. Nakreśl oczekiwania i potrzeby. W 48 godzin dostaniesz wizję baru opracowaną przez doświadczonego architekta przy wsparciu doświadczonych barmanów. Jeśli założenie ci się spodoba na podstawie szkicu powstanie pełny projekt.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Znajdź swojego dealera

Nie znalazłeś Twojego dealera?
do naszej bazy!

kliknij na mapę w swój region
i wybierz swojego dealera

Nie znalazłeś Twojego dealera?
do naszej bazy!

AM ART HOTELOWE WYPOSAŻENIE

Oława

Art Gastro

Łomianki

Art System

Wrocław

Palarnia Kawy Asteria

Łódź

A-Z Gastro

Opole

BEMAR PHU

Grudziądz

Testowa Sp. z o.o.

000 000 000 test@test.pl

ELEKTRO-SERWIS PSA

Zawada k/Opola

Imperium Logistyk

Rzgów

FESTA TECH

Sosnowiec

FIDO GAST

Krosno

Gastima

Słupsk

GASTRO - TARNIOWY

Szczecin

Gastrotechnika

Kłodzko

GASTRO-BOX

Warszawa

GASTRO CONSULTING

Wrocław

GASTRO MANIAK

Poznań

GASTROMATIC

Kutno

GASTRO PLUS

Jelenia Góra

GASTRO - POL

Głogów

GASTRO POLBERG

Warszawa

GASTRO PRESTIGE GROUP

Nowy Sącz

Gastro System

Bydgoszcz

GASTRO TECHNIKA

Gniezno

GASTROTRIP

Szczecin

IGLOMIREX

Katowice

IGUANA GASTRO

Kraków

IGUANA GASTRO

Nowy Sącz

INVEST GASTRO

Nowy Targ

Klimat

Kalisz

KOTBERT - Robert Kotłowski

Lublin

LORIEN GROUP

Poznań

Marathon

Poznań

GASTRO-MARINEX

Jelenia Góra

Maximus Wyposażenie Gastronomii

Gdańsk

MR Gastro Stal

Poznań

MULTI FRIGO

Lublin

Pana Gastro

Poznań

Polo Gastro

Żórwina

Prim Gastro Professional

Zakopane

PROWNES

Opole

RESTAURATOR

Kielce

Senso-Gastro

Wrocław

SM GASTRO

Sobótka

SUMA Sp. z o.o. Sp.K.

Koszalin

GASTRO - TARNIOWY

Szczecin

TEGA Profesjonalne urządzenia gastronomiczne

Wrocław

ULM-NEU-ULM Urządzenia dla Gastronomii

Zielona Góra

UNIgastro

Wrocław